Dne 19.4. bude prodejna PRAHA uzavřena
Z důvodu stěhování brněnské prodejny na novou adresu dochází ke zdržení expedice objednávek.
Děkujeme za pochopení.
Zavolejte nám (Po-Pá 9-17)
Popis a parametry
Vzduchová pistole Crosman 1377 Black 4,5mm
Vzduchová pistole…
2 590 Kč

Popis produktu

Pumpovací krátká jednoranná vzduchová pistole Crosman 1377 4,5mm od amerického výrobce Crosman. Hlaveň pistole je ocelová a je drážkovaná. Pro naplnění zásobníku vzduchu je potřeba provést 4 - 5 pohybů pumpičkou pod hlavní. Provedením většího počtu pohybů nezpůsobuje přeplnění zásobníku díky bezpečnostnímu ventilu. Pistole se řadí mezi vzduchovky využívající vstupní stlačování vzduchu - PCA, díky kterému dosahuje vysoké úsťové rychlosti a přesnosti a zároveň nulového zpětného rázu.

Pistole je vhodná jak pro plinking, tak i pro přesnou terčovou střelbu na 10m a pro zkušeného střelce není problém trefovat cíl i na vzdálenost 25m. Pažbička a úchop pumpičky jsou vyrobené z odolného polymeru. Muška je pevná, hledí je svisle polohovatelné.

Dle našeho názoru se jedná o jedinečnou pistoli s přívětivou pořizovací cenou. Pistole je vhodná na přesnou střelbu, kterou lze umocnit ještě přikoupením prodloužené plastové pažby. Jedná se o inovovaný model pro rok 2015 v novém designu a s vylepšenými pažbičkami včetně té pumpovací a díky tomu je teď pumpování daleko snažší.

Vzduchová pistole Crosman 1377 je kompletně vyrobena v USA! Crosman 1377 je dostupný i v ráži 5,5mm jako model Crosman 1322. Vzduchovou pistoli je možné o přídavnou pažbu, montáž 11mm nebo ocelový závěr, který taktéž obsahuje montážní lištu 11mm. 

Zobrazit celý popis

Parametry

Pohon PCP
Ráže 4,5 mm
Střelivo Diabolky
Délka 346 mm
Délka hlavně 260 mm
Energie 9 J
Hmotnost 900 g
Mířidla Ano
Montážní lišta 11 mm
Materiál pažby Polymer
Pojistka ano

Zobrazit všechny parametry

Související produkty